Ukrajinska vrata su simbol i sinonim za kvalitet i dugotrajnost. Kvalitetna ulazna i sobna vrata su važna insvesticija i ukoliko ste se odlučili na to da ih promenite, trebalo bi da odaberete najbolja na tržištu.

Vrata su veoma važna ne samo radi odavanja prijatnog utiska, već i iz bezbednosnih razloga. Treba da odaberete ona koja će se uklopiti u Vaš ambijent kako po boji, tako i po modelu. Isto tako, kvalitet određuju materijal i završni radovi, pa ukoliko želite dugotrajno rešenje, najbolje je da razmislite o kupovini najkvalitetnijih na tržištu, a to su ukrajinska vrata.

Dostupnost brojnih modela i dizajnerskih rešenja otežavaju izbor vrata. Ipak, bilo da želite jednostavni, elegantni ili rustični dizajn, verujemo da ćete uspeti da pronađete savremeno rešenje za Vaš dom.

Sigurnosna ukrajinska vrata 

Kompanija ABWEHR vodeći je proizvođač sigurnosnih i bezbednosnih vrata u Ukrajini. Reč je o kompaniji kompletnog ciklusa koja proizvodi moderna, savremena i dizajnirana čelična vrata povećane čvrstoće.

O njihovom kvalitetu svedoči tehnička kontrola svake faze proizvodnje koja je potvrđena od strane UkrSEPRO, ISO 9001 i evropskim CE sertifikatom. Ukrajinska kompanija za proizvodnju prvoklasnih sigurnosnih vrata oduvek je nastojala da nadmaši očekivanja kako svojih klijenata, tako i konkurenata. Tehnički razvoj i vrhusnki dizajn omogućili su joj da postane broj jedan u svetu.

Ukrajinska vrata

Proizvodnja ukrajinskih vrata ABWEHR postoji od 2006. godine, a kompletan tim neprestano radi na povećanju i unapređenju kvaliteta, produktivnosti, kao i dostupnosti klijentima. RAM International je ekskluzivni zastupnik Abwehr sigurnosnih vrata za Srbiju i sve zemlje EX Jugoslavije. U ponudi imamo više od 150 modela sigurnosnih vrata, a moguće ih je naručiti u 50 različitih boja.

Šta je ono što ABWEHR ukrajinska vrata izdvaja od drugih?

  • Debljina materijala
  • Čvrstina i težina vrata
  • Zvučna i termo izolovanost
  • Kvalitet okova na vratima i završne obrade

Opšivi na vratima nisu samo estetski efikasni, već pružaju i zvučnu i termo izolaciju. Sprečavaju nepotrebno gubljenje i rasipanje energije. Ujedno, RAM International svojim kupcima nudi opšive u boji panela vrata za bilo koji kupljeni model vrata.

Jeftinija ulazna sigurnosna vrata, koja izrađuju neprovereni proizvođači, nemaju gotovo nijedan od navedenih kriterijuma. Takođe, događa se da se nepouzdane brave zaglave, pa samim tim osoba ostaje zaglavljena u sopstvenom domu dok ne stigne pomoć. Ukoliko je neophodno obiti vrata, ona ostaju onesposobljena za dalje korišćenje, pa ih je neophodno zameniti.

Daleko isplativija opcija jeste uložiti novac u kvalitetna sigurnosna vrata i biti bezbrižan i spokojan. Sigurnosne brave i cilindri pružaju mogućnost da vlasnik stana uvek oseća sigurnost i mir.

Unutrašnja ukrajinska vrata

Renoviranje stana podrazumava kompletno preuređenje prostora. Mnogi zaboravljaju na delotvornost kvalitetnih unutrašnjih vrata i na to koliko mogu da oplemene prostoriju.

Kvalitet ukrajinskih sobnih vrata ne može da se uporedi ni sa jednim drugim proizvođačem. Ukoliko tragate za dugotrajnim rešenjem i vanvremenskim dizajnom, sobna ukrajinska vrata OMIS su idealno rešenje.

Moderan i savremeni dizajn, kao i kvalitet i neverovatne cene učinili su da ukrajinska kompanija OMIS postane broj jedan u svetu. Vrata su sertifikovana ISO 9001 standardom što samo potvrđuje njihov kvalitet.

Ukrajinska vrata

Ukrajinska sobna vrata, poznata i kao unutrašnja vrata, napravljena su od punog drveta. Pomoću najkvalitetnijeg materijala, ukrajinska vrata pružaju ne samo zvučnu izolaciju, već i toplotnu. Zahvaljujući sobnim vratima imaćete svoj mir, privatnost i prekopotrebnu udobnost.

Pouzdani distributer kvalitetnih sigurnosnih i unutrašnjih vrata

U kompaniji RAM International imamo brojne kolekcije, a svaka od njih pruža nov i drugačiji izbor. Prodajni i proizvodni kapaciteti upućuju ne samo na to da nam je kvalitet na prvom mestu, već i da je moguće ispuniti sva očekivanja kupaca i klijenata.

Nama su profesionalnost, kvalitet i ljubaznost na prvom mestu!

RAM International želi svojim klijentima da pruži samo prvoklasnu uslugu, najkvalitetnija i najbezbednija vrata, kao i vanvremenski stil i idealno uređen enterijer.

Znanje, stručnost našeg tima, kao i stalna ponuda inovativnih rešenja, omogućavaju nam da zadovoljimo potrebe svih kupaca.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice u vezi sa izborom unutrašnjih ili sigurnosnih vrata, pozovite nas i daćemo vam odgovore na sva pitanja u veoma kratkom roku. Kod nas ćete pronaći najveći izbor vrata na tržištu. Takođe, ono što RAM International izdvaja jeste to što pružamo specijalne pogodnosti za dilere i investitore.

Proverite zašto smo najbolji – RAM International!