Kompanija Guardian je jedno od najvećih preduzeća u Rusiji za proizvodnju sistema za zaključavanje. Proizvodni kompleks zauzima površinu veću od 50.000 metara kvadratnih, opremljen je savremenom opremom i radi po najnovijim savremenim tehnologijama. Široki asortiman sistema za zaključavanje i delova za date sisteme omogućava brzo kompletiranje svih vrata, od ekonom pa do premijum segmenta.

Nivo kvaliteta brava Guardian odgovara najvišim zahtevima potrošača i potvrđuje se sertifikatima o usaglašenosti specijalizovanih ruskih laboratorija.
Sistemi za zaključavanje Guardian redovno učestvuju na sveruskim i međunarodnim izložbama MosBuild i MadeExpo, kao i na konkursima „100 najboljih ruskih proizvoda“.

Proizvodi Guardian danas su poznati ne samo u svakom kutku Rusije, već i u zemljama u okruženju, kao i širom Evrope: Grčkoj, Bugarskoj, EX Jugoslaviji, Jermeniji, Gruziji, Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu i Moldaviji.

Kvalitetni proizvodi i skladišne zalihe, umešna marketinška politika i individualni pristup, široka dilerska mreža i konstantna modernizacija proizvodnje su odličja koja krase Guardian u poređenju sa drugim sličnim preduzećima. Ne zaustavljajući se na dostignutom, kompanija Guardian otvara nove horizonte: startovala je jedinstvena automatizovana proizvodnja kompletnog ciklusa, aktivno se sprovodi izgradnja pogona za proizvodnju prvih cilindara u Rusiji.

Milioni ljudi koji brinu o svojoj bezbednosti i koji su svoju i sigurnost svoje porodice poverili profesionalcima, već su izabrali brave Guardian.

Proizvodi Kompanije Guardian predstavljaju profesionalna rešenja za poštovaoce bezbednosti i pouzdanosti!

Guardian Brave