Kompanija Guardian je jedno od najvećih preduzeća u Rusiji za proizvodnju sistema za zaključavanje. Proizvodni kompleks je površine preko 50 hilj.metara kvadratnih, opremljen je savremenom opremom i radi po poslednjim najnovijim tehnologijama. Široki asortiman sistema za zaključavanje i delova za date sisteme omogućava brzo kompletiranje svih vrata od ekonom pa do premijum segmenta.

Nivo kvaliteta brava Guardian odgovara najvišim zahtevima potrošača i potvrđuje se sertifikatima o usaglašenosti specijalizovanih ruskih laboratorija.
Sistemi za zaključavanje Guardian redovno učestvuju na sveruskim i međunarodnim izložbama MosBuild i MadeExpo, kao i na konkursima „100 najboljih ruskih proizvoda“.

Danas su proizvodi Guardian poznati ne samo u svakom kutku Rusije, već i u zemljama u okruženju, a isto tako i u Evropi: Grčkoj, Bugarskoj, EX Jugoslaviji, Jermeniji, Gruziji, Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu i Moldaviji…

Kvalitetni proizvodi i skladišne zalihe, umešna marketinška politika i individualni pristup, široka dilerska mreža i konstantna modernizacija proizvodnje su odličja koja krase Guardian u poređenju sa drugim sličnim preduzećima. Ne zaustavljajući se na dostignutom, Kompanija otvara nove horizonte: startovala je jedinstvena automatizovana proizvodnja kompletnog ciklusa, aktivno se sprovodi izgradnja pogona za proizvodnju prvih cilindara u Rusiji.

Milioni ljudi koji se brinu o svojoj bezbednosti i koji su svoju sigurnost poverili profesionalcima već su izabrali brave Guardian.

Proizvodi Kompanije Guardian predstavljaju profesionalna rešenja za poštovaoce bezbednosti i pouzdanosti!

Guardian Brave